Week van de Stenen Winkel, lees meer

Yes, de Week van de Stenen Winkel is gestart🎉🎉 Lees even door naar beneden want er is ook een hele toffe gezamenlijke actie.
Een mooie week met extra aandacht voor de lokale winkels. Dankzij deze winkels en het personeel wat er werkt beleef je een fijne ervaring of wat je ook hoort ‘het is een beleving’.
Je hebt contact met andere mensen, je kan alles met eigen ogen zien, aanraken en soms zelfs proeven. Als het nodig is word je geholpen en krijg je advies.

Deze week vragen we je extra aandacht te geven aan onze lokale winkeliers. Loop eens bij iedere winkel binnen en kijk eens rond. Het zal je verbazen hoeveel producten er te vinden zijn in ons mooie Winkelcentrum.
Aan de poster op de deur kan je zien welke winkeliers er mee doen. Iedere winkel heeft zijn extra aandacht. Van een cadeautje tot wat lekkers, een leuke actie en meer. Loop langs en laat de winkeliers deze week extra genieten. Ennnnn jullie genieten mee!
Want deze week is er de kassabonnenactie. Bij iedere ondernemer van Winkelcentrum Puttershoek kan je kassabonnen sparen. Stop voor minimaal 40 euro in de daarvoor bestemde envelop, te vinden bij iedere ondernemer. De enveloppen mogen in de bekende melkbussen gestopt worden. De melkbussen staan bij BIJ ARIE lees- schrijf- kadoshop , De Zeeuw mode en Jelier schoenmode en Podologiepraktijk.
Spaar zo veel mogelijk bonnen en maak kans op hele mooie prijzen van de ondernemers van Winkelcentrum Puttershoek.

De kassabonnenactie is geldig van 13 t/m 18 mei. Op 18 mei om 16 uur sluiten de melkbussen.

Daarnaast hebben wij voor u een leuke aanbieding:
Bij aanschaf van 3 broden het 3e brood voor maar €1,- **
**aanbieding is alleen geldig tijdens uw bezoek aan onze winkels en marktkraam, en is dus niet geldig in onze webshop.

Wij kijken uit naar uw komst in onze winkels en marktkraam (donderdagochtend in Strijen).

De Koning, de Echte Bakker

Oranjeplein 14 3297 CV PUTTERSHOEK tel 078-6761938
Hendrik Hamerstraat 4a 3295 CL 'S-GRAVENDEEL tel. 078-6732276
Heeft u vragen?Stuur een e-mail

Uiterste besteltijd
Bestellingen voor morgen kunnen vandaag uiterlijk tot 21:00 uur geplaatst worden.

Veilig betalen
iDeal